admin 29.12.2016

За 11 місяців поточного року, вітчизняне виробництво свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней на 4,1% перевищило результати роботи галузі за січень-листопад 2015-го. Про це повідомляє Аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України» у щомісячному Аналітичному огляді. Так, за згаданий період українські підприємства виробили майже 231 тис. т свинини, а за останній місяць осені — майже 21 тис. т чи на 5,4% більше ніж у листопаді попереднього року. Морозили свинину протягом передостаннього місяця року активніше (1,3 тис. т) — на 9,3% більше ніж у відповідний період 2015-го. Проте сукупні обсяги виробництва замороженої свинини на чверть менші ніж рік тому та склали 11,3 тис. т. Трохи менші були й обсяги випуску сушеного, соленого чи копченого м’яса свиней у відрубах — 11,13 тис. т (мінус 8,4%). У наслідок таких змін загальні результати переробки свинини збільшилися, порівняно з аналогічним періодом минулого року на 1,7%.

Коментарі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Популярні новини

admin 5 липня 2016р.

З Великоднем!!!!

У ці урочисті святкові дні сердечно вітаємо вас, дорогі колеги та партнери з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій. Бажаємо вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує вам…

Читати далі
admin 5 липня 2016р.

Сьогодні до Нас завітала Асоціація «М’ясної Галузі»!

Сьогодні до Нас завітала Асоціація «М’ясної Галузі»! «Як сказав голова Асоціації Іван Чайківський, він приємно здивований організацією роботи та тим, як налагоджений бізнес в нашій компанії.» Під час відвідин нашого підприємства,представники «М’ясної Галузі» мали і екскурсію і предметну розмову про проблеми галузі. Дійсно приємно мати справу з виробничниками, які чітко…

Читати далі